divendres, 6 d’abril del 2012

Comunicat arran de la detenció del company de Maulets Maresme detingut el dia de la vaga general

En el dia de la vaga general contra la reforma laboral del PP va ser detingut un militant de Maulets a Mataró. El militant havia de participar dels piquets informatius que es van desenvolupar sense incidències destacables a la ciutat, conjuntament amb altres sindicats de treballadors de la ciutat, entre ells la Coordinadora Obrera Sindical (COS). El company va ser detingut per agents de la policia local, que li imputen uns danys a la seu del partit que ha promogut aquesta reforma tant lesiva pels interessos dels treballadors.

És evident que encara a dia d'avui el dret a vaga és una realitat a mitges, quan veiem que molta gent és amenaçada d'acomiadament si la secunden i quan els membres dels piquets informatius són detinguts sota criteris polítics. Demanem a la premsa de la comarca que mantingui una postura de respecte cap a la pressumpció d'innocència d'aquest jove i que sigui el jutge pertinent qui en determini la culpabilitat o no d'aquests incidents. Per part d'Alerta Solidària, el col·lectiu antirrepressiu de l'esquerra independentista, ens posem al cantó del jove i de Maulets, donant suport polític i jurídic i evitant-ne la criminalització.

Per part nostra, seguirem lluitant per allò important que són els interessos dels treballadors i treballadores catalanes per aconseguir aturar les retallades i aquesta reforma laboral.

Alerta Solidària
Maulets, el jovent independentista revolucionari

30 de març de 2012, Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada