diumenge, 19 de desembre del 2010

Prou repressió al jovent independentista basc!

Aquest passat dijous, hem pogut veure en diferents mitjans com l'Estat espanyol i les seves forces repressives tornen a atemptar contra la llibertat d'associació d'aquelles persones que tenen un fort compromís amb el poble basc i que formen part de l'estructura organitzativa de Segi. En aquest cas, han estat 8 detinguts, dos d'ells advocats.

Des de Maulets volem denunciar la repressió exercida pels estats ocupants i la seva tossuderia en voler desarticular tot moviment organitzat entorn l'esquerra abertzale, un cop aquesta ha fet saber que només actuaran sota la via de la lluita de masses pacífica i la lluita d'idees. Aquests cops només són una mostra del feixisme propi d'un estat hereu de la dictadura, que coarta els drets de la classe treballadora i els drets col·lectius dels pobles. També demostra que els nous moviments adoptats per l'esquerra abertzale deixen l'estat incapacitat per a aturar el moviment d'alliberament nacional creixent, així que només els hi queda la repressió més despietada.

Finalment, volem tornar a reafirmar el nostre suport internacionalista al jovent independentista de Segi i de la resta del moviment d'alliberament nacional basc en la seua lluita per la independència i per la revolució.

La solidaritat és la tendresa dels pobles!
Visca la lluita del poble treballador basc!
EUSKAL PRESOAK EUSKAL HERRIA!


Maulets, el jovent independentista revolucionari

16 de desembre del 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada