dimarts, 21 de desembre del 2010

La primera jornada solidària de la campanya Eudald Lliure a Mataró se salda amb una condemna rotunda als Mossos d'Esquadra

Unes 40 persones van poder escoltar per boca del portaveu d'Alerta Solidària, en Martí Majoral, i del propi Eudald, els fets més rellevants del cas d'"El noi del megàfon", amb què els Mossos d'Esquadra i la "justícia" espanyola pretenen enviar el company independentista 12 anys a presó a causa de la seva participació en el moviment estudiantil a la Universitat Autònoma (UAB).

La jornada va continuar amb un sopar preparat per exmilitants de Maulets, i els diners serviran per a pagar despeses de la campanya, com també els números de la panera que se sorteja el dia 22 de desembre. La jornada va acabar amb una petita festa a la taverna independentista Atzucac, sumant-se així a la campanya pel tancament del cas contra l'Eudald.

El cas continua obert i només els mossos han pronunciat la seva voluntat de tancar l'independentista amb l'argument que es tracta d'un perillós líder estudiantil. Per la seva banda, Alerta Solidària i els advocats del militant independentista han destacat la inequívoca voluntat política del cas, ja que l'acusació és surrealista en basar-se en una sèrie de supòsits, entre els quals que el moviment estudiantil és una associació delictiva o que el propi Eudald seria el líder d'aquesta per portar un megàfon en algunes de les manifestacions. Tot plegat, massa inversemblant, fins i tot pel nivell a què ens tenen acostumats els Mossos d'Esquadra.

Malgrat tot, la lluita segueix, atès que l'acusació es manté i l'Eudald ha d'anar a signar cada 15 dies als jutjats (la justícia espanyola considera que hi ha "risc de fuga").

Per part de Maulets i la campanya Eudald Lliure, seguirem al peu del canó en la lluita per la llibertat del nostre company pel fet que la lluita contra la repressió del sistema és la lluita per la nostra llibertat com a poble.

Prou persecució a l'independentisme!


Maulets Maresme
20 de desembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada